تحولات منطقه

حجت الاسلام شریف پور گفت: ایجاد شک و تردید در بین جوانان نسبت به امام عصر(عج) از مهم ترین شگردهای دشمن در این جنگ علیه ولایت و امامت است  و این مسئله وظیفه حوزه و روحانیت و طلاب را بیشتر می کند.

ایجاد شک و تردید در بین جوانان نسبت به امام عصر(عج) از مهم ترین شگردهای دشمن است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام علیرضا شریف پور امروز در نشست اخلاقی و تربیتی که در مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها نقده برگزار شد، به تبیین اهمیت جایگاه حوزها های علمیه پرداخت و اظهار داشت: در صدر اسلام پیامبر اکرم(ص) جایگاه امامت را به خوبی برای مردم تبیین کردند، به طوری در میان مردم به یک مسئله معروف تبدیل شده بود و کسی از هرجایی رد می شد به امام علی (ع) احترام می گذاشت و لذا نمی توانستند به جایگاه حضرت اهانت و یا تضعیف کنند.

وی ادامه داد: اما بعد از رحلت پیامبراکرم(ص) عده ای فرصت را غنیمت شمردند و سعی در تضعیف جایگاه حضرت علی(ع) و امامت بر آمدند و در تبلیغات علیه اسلام و آموزهای پیامبر اکرم (ص) کار کردند به طوری که توانسته بودند در مردم سردرگمی ایجاد کنند و بعضی از مردم نمی دانستند جایگاه امامت ولایت چیست و به بیعت با معاویه ویزیدو.. روی آورده بودند.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) نقده افزود: جایگاه امامت و ولایت در بین اهل بیت و حضرات معصومین(ع) هم بسیار والا بود و امام صادق (ع) در خصوص امام زمان (عج) میفرمایند؛ لَو أدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ أیّامَ حَیاتی اگر امام زمان علیه السلام را در یابم ، تمام عمر به او خدمت می کنم .

وی اضافه کرد: همان گونه که دشمنان اسلام و اهل بیت در صدر اسلام با تبلیغات دروغین خود توانستند جایگاه امامت را در بین مردم تضعیف کرده و افرادی هم چون معاویه را به سلطنت برسانند و ولایت و خلافت الهی را کنار بزنند، امروز نیز دشمن با استفاده از قدرت رسانه ای خود تلاش دارد جایگاه امامت و ولایت را تضعیف کند.

حجت الاسلام شریف پور گفت: ایجاد شک و تردید در بین جوانان نسبت به امام عصر از مهم ترین شگردهای دشمن در این جنگ است و این مسئله وظیفه حوزه و روحانیت و طلاب را بیشتر می کند، امروز باید مُسلم گونه وارد میدان شده و ولایت و امامت را دقیق به مردم تبیین کنیم.

وی تاکید کرد: امروز باید پرچم حوزه‌های علمیه به اهتزاز در بیاید چرا که پرچم شیعه را فقط حوزه های علمیه می توانند برپا کنند واین امتیاز بسیار بزرگ و در عین حال سخت برای جامعه حوزه و روحانیت است.


درس اخلاق مدرسه علمیه خواهران نقده درس اخلاق مدرسه علمیه خواهران نقده

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha